+123 456 678 890 info@mysite.com Main street 12

The Groundbreakers: creatief bureau in Utrecht voor opvallende en duurzame merkactivaties

The Groundbreakers is hét brand activation bureau in Utrecht. We tillen jouw marketing naar een hoger niveau. Dat doen we door het ontwikkelen unieke en opvallende brand experiences voor merken die willen opvallen en daarnaast een positieve impact willen maken. Door onze unieke benadering helpen we je bij het opbouwen van een betekenisvolle band met de doelgroep. Met onze creatieve concepten kan jouw merk zich onderscheiden. Samenwerking is hierbij het sleutelwoord. Door goed te luisteren en mee te denken, kunnen we je bedrijf op waardevolle wijze laten opvallen. Op een manier die past bij jouw merk.

Deze bedrijven en organisaties gingen je al voor...

Wat kunnen wij als brand activation bureau voor jou betekenen?

Bij het opzetten van een succesvolle marketingstrategie zijn brand activations, oftewel merkactivaties, van groot belang. Hiermee kan namelijk een emotionele en waardevolle band worden opgebouwd tussen consumenten en jouw merk. Een band die uiteindelijk resulteert in loyale klanten en een stijging van de verkoopcijfers. Bij The Groundbreakers, hét brand activation bureau in Utrecht, vormen unieke en onderscheidende concepten de basis van het werk. Wij zorgen ervoor dat merken tot leven komen in een concept dat perfect past bij de brand identity en doelstellingen van jouw bedrijf. Door het ontwikkelen van brand experiences die de aandacht trekken, verrassen en de consument activeren, helpen wij bedrijven op een betekenisvolle wijze op te vallen en een band op te bouwen met hun doelgroep. Dit leidt tot grote loyaliteit, media-aandacht en verkoop. Om deze doelen te bereiken, maken wij gebruik van de volgende middelen:

  • Brand experiences
  • Evenementen
  • PR & Media

Laat ons weten waar jouw bedrijf naar zoekt. Neem gerust contact op om de kansen en mogelijkheden te bespreken.

40
39
38

Brand experiences

Een krachtige manier om een merk te activeren, is door middel van brand experiences. Door unieke en onderscheidende belevingen te creëren, blijft een merk echt hangen bij de consument. Hierbij zijn creativiteit, interactie en beleving cruciale ingrediënten. Bij The Groundbreakers laten we het verhaal en de identiteit van merken tot leven komen in bijzondere en op maat gemaakte concepten.

PR & Media

Onze brand experiences creëren niet alleen buzz tijdens het event zelf, maar ook online. We zetten ons in om jouw verhaal zowel on- als offline te delen en zorgen daarbij altijd voor sterke copy en kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal. Hiermee vergroten we niet alleen het bereik op social media, maar bereiken we ook pers en andere relevante kanalen.

Evenementen

Een andere sterke manier om jouw merk te versterken, is door het organiseren van evenementen die aansluiten bij de identiteit van het merk. Denk bijvoorbeeld aan een productlancering, creatieve opening, conferentie of personeelsfeest. Tijdens deze evenementen kunnen bezoekers zich volledig onderdompelen in de waarden en identiteit van het merk, waardoor er een sterke band ontstaat tussen het merk en de bezoeker.

40

Waarom zet je merkactivaties in?

Merkactivaties zijn een krachtige manier om jouw bedrijf te promoten en de marketing te versterken. Hier zijn enkele redenen waarom:

Verbreed jouw bereik

Merkactivaties stellen jou in staat om een breder publiek te bereiken en meer mensen bekend te maken met jouw merk. Wij zorgen ervoor dat jouw merk opvalt, niet alleen op het moment van de activatie, maar ook in de online wereld.

Versterk de emotionele band

Merkactivaties helpen bij het versterken van de emotionele band met consumenten en potentiële klanten. Door creatieve experiences te creëren, bouwen wij een persoonlijke connectie tussen merk en consument op. Zo blijft jouw merk top of mind.

Verhoog de verkoop

Merkactivatie heeft als een van de belangrijkste doelen om de verkoop te stimuleren. Door een positief beeld van het merk te creëren bij consumenten, worden meer aankopen gedaan en zal de loyaliteit van de consument toenemen. Wij zorgen voor blijvende impact.

Onderscheid je van de concurrentie

Merkactivaties onderscheiden jouw merk van de concurrentie door het benadrukken van unieke aspecten en het verrassen van de doelgroep. Ons creatieve team creëert concepten die perfect passen bij jouw bedrijf en doelstellingen. Interactie en beleving spelen een cruciale rol.

Brand activations op de meest duurzame manier

Bij The Groundbreakers hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Ook bij de ontwikkeling en uitvoering van onze merkbelevingen. Samen met jou willen we een bijdrage leveren aan een groenere wereld en daarom bedenken en produceren we onze brand experiences zo duurzaam mogelijk. Dit doen we door bijvoorbeeld gebruik te maken van duurzame materialen, CO2-uitstoot te minimaliseren en plasticgebruik te verminderen. Alles wordt in-house geproduceerd, zodat we onze productie kunnen blijven verbeteren en onze merkbelevingen op de meest duurzame manier kunnen realiseren. Goed voor het imago van jouw merk én goed voor de wereld. 

The Groundbreakers bedenkt en produceert opvallende activaties voor merken.

Get in touch

Samen impact maken? Neem contact met ons op
 
Bij The Groundbreakers zijn we ervan overtuigd dat we samen verandering kunnen bewerkstelligen. Als je interesse hebt in het versterken van je brand activation en het behalen van positieve resultaten, staan wij klaar om met jou samen te werken.
 
Of je nu op zoek bent naar het ontwikkelen van boeiende campagnes, het activeren van je merk op evenementen, het vergroten van betrokkenheid bij je doelgroep of het vinden van innovatieve oplossingen, ons team van experts staat voor je klaar.
 
 

Contact us

Fort de Batterijen
Overeindseweg 25A
3439 LP Nieuwegein

Follow us

idea-shield