+123 456 678 890 info@mysite.com Main street 12

Sustainability

The Groundbreakers ontwikkelt merkactivaties op de meest duurzame manier die mogelijk is. Hieronder vertellen we je graag de belangrijkste dingen die we doen op het gebied van duurzaamheid en wat ons een groen merkactivatiebureau maakt.

BIG IMPACT, SMALL FOOTPRINT

Bij de conceptontwikkeling van merkactivaties ligt onze focus op het creëren van impact op een manier die zo min mogelijk milieuschade toebrengt. We maken van het begin tot aan het einde van ons werkproces bewuste keuzes om negatieve impact op milieu en maatschappij te minimaliseren. We werken graag met toeleveranciers die, net als wij, duurzaamheid belangrijk vinden en een groenere optie bieden dan de concurrent. Daarbij kijken we altijd naar kansen binnen een project om maatschappelijk iets positiefs bij te dragen.

PRODUCTIEMATERIALEN

Voor de ontwikkeling van onze merkactivaties gebruiken we duurzame productiematerialen. Voorafgaand aan de productie onderzoeken we hoe de grondstoffen verkregen zijn en op welke manier we zoveel mogelijk materiaal circulair kunnen houden. We kiezen voor duurzaam verkregen of gerecyclede materialen, hergebruiken zoveel mogelijk materiaal voor volgende activaties en zorgen ervoor dat het overgebleven materiaal een tweede leven krijgt.

BUSINESSMODEL

We hanteren een businessmodel die de financiële prikkel voor het gebruik van materiaal tegengaat.

CO2 UITSTOOT

We minimaliseren onze CO2 uitstoot. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van een elektrisch wagenpark, duurzame materialen in te kopen en te werken onder een groen dak met zonnepanelen. Onze ambities reiken verder, zo willen we in 2024 volledig CO2 positief opereren.

BEWEGING IN DE BRANCHE

We dragen bij aan de vergroening van onze branche en keten door actief kennis te delen en samen te werken met duurzame toeleveranciers.

PLASTIC BANK

We doneren jaarlijks 10% van onze opbrengsten in duurzame innovatieprojecten. Voor 2021 hebben we gekozen voor het project Plastic Bank. Plastic Bank voorkomt dat consumentenplastic in de oceaan komt door te betalen voor ingezameld plastic. Hiermee creëert de organisatie direct werkgelegenheid in de kustgebieden waar ze werkzaam zijn.

DUURZAME KLANTRELATIE

Voor elke nieuwe klant planten we een boom op het fortterrein waar ons kantoor is gevestigd. Deze boom staat symbool voor de duurzame relatie die we graag met onze klanten aangaan. Een vaste samenwerking zorgt namelijk voor slimmer inkopen en een efficiëntere inzet van activaties.

Wil je samen groene merkactivaties met impact organiseren? Neem contact op!