+123 456 678 890 info@mysite.com Main street 12

WINTER SPEELCAFÉ

In het Winter Speelcafé in de Amsterdamse Poort was het in de Kerstvakantie genieten voor jong en oud. Een lege unit is door The Groundbreakers omgetoverd tot gezellig pop-up horecazaak met een warm huiskamergevoel. Terwijl de kinderen zich uitleefden met spelletjes, het springkussen en tekenen op de creatieve krijtmuur, konden ouders ontspannen met een vers kopje koffie en wat lekkers. Van cappuccino en muntthee tot verse tosti’s en soepjes, er was voor ieder wat wils.

De schaatsbaan was het hoogtepunt van het Winter Speelcafé, deze werd geopend door niemand minder dan Zappelin-ster Fenna Ramos. De kinderen waren enthousiast om met haar het ijs op te gaan en hun kunsten te vertonen, terwijl ouders toekeken en genoten van het spektakel.

Het Winter Speelcafé was niet alleen een plek waar mensen uit de buurt konden genieten en spelen, maar het was ook een plek waar ze konden bijdragen aan een goed doel. Het gehele tweedehands ingekochte interieur van het café was namelijk te koop en de opbrengst ging 100% naar The Breakfast Club van Fonds of Zuidoost. Een prachtig initiatief dat ervoor zorgt dat kinderen in Zuidoost die het financieel niet breed hebben, toch kunnen genieten van een goed ontbijt. Het resultaat daarvan was dat 500 bassischoolkinderen uit Amsterdam een gezond ontbijt krijgen. Zo heeft het event niet alleen een magische en sfeervolle huiskamer gecreëerd, maar ook een positieve bijdrage aan de gemeenschap geleverd.

Wat een succes was deze eerste editie van het Winter Speelcafé, dat smaakt naar meer!

Categories