Sinds maart 2020 staat de wereld op zijn kop en is er veel gebeurd in de evenementenbranche. De crisis heeft ons letterlijk ‘on hold’ gezet en hoewel we daar van balen, heeft het ook de tijd gebracht om na te denken over ons bestaansrecht. Waar zijn wij als bureau écht goed in? Hoe willen we de toekomst in als bedrijf? Waar kunnen wij het verschil maken? 

Dit heeft geleid tot een grootse stap: na maar liefst vijftien jaar stopt evenementenbureau ID310. Vandaag markeert voor ons het einde van een tijdperk, maar ook het begin van iets bijzonders. We gaan namelijk verder als THE GROUNDBREAKERS: het eerste groene merkactivatiebureau van Nederland! Een groene koerswijziging waarbij we blijven doen waar we het beste in zijn: merkactivaties in de publieke ruimte. Het verschil is  echter dat we de productie van merkactivaties op een zo duurzaam mogelijke manier invullen. En dat is een primeur in de evenementenbranche!

Het is natuurlijk spannend om het roer om te gooien, maar het voelt voor ons als het juiste moment om deze stap te zetten. Alles wat we organiseren en produceren is in de basis voor één live moment, dat maakt een evenement al snel niet duurzaam. Het verduurzamen van onze branche wordt daardoor vaak als te ingewikkeld beschouwd, maar het is niet onmogelijk! Wij hebben de afgelopen maanden met ons team hard gewerkt aan de vernieuwing van onze bedrijfsprocessen en zijn nu zover om deze grootse stap te zetten. De huidige crisis zorgt ervoor dat steeds meer mensen en bedrijven inzien dat de manier waarop we met de aarde omgaan zo niet langer kan doorgaan. De balans is zoek en de grondstoffen raken langzaamaan op; we moeten onze levensstijl en werkwijze gaan aanpassen. Met The Groundbreakers willen wij hier een bijdrage aan leveren en laten zien dat je als merk impact kan creëren op een manier die de aarde weinig schade brengt.  

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de manier waarop wij groene merkactivaties gaan organiseren, daarover lees je alles op deze gloednieuwe website!