The Groundbreakers is het eerste groene merkactivatiebureau van Nederland. Wij bedenken en produceren unieke merkactivaties voor merken zoals NS, Klépierre en Zwitserland Toerisme. Die merkactivaties ontwikkelen we op de meest duurzame manier. Ter uitbreiding van het team is The Groundbreakers op zoek naar een fulltime creative.

WERKZAAMHEDEN

Als creative werk je samen met het creatieteam van The Groundbreakers aan de concepten voor merkactivaties. Je bedenkt concepten die aansluiten bij de doelstellingen van onze klant, verricht de nodige research, voorziet de grafisch vormgever van input, maakt calculaties en vertaalt de ideeën naar pakkende teksten. Jij zorgt ervoor dat onze creatieve ideeën binnen de deadline tot een compleet en aansprekend voorstel verwerkt worden.

Als creative bij The Groundbreakers structureer en realiseer je van begin tot het einde meerdere concepten. In de productie ondersteun je eventmanagers door bijvoorbeeld campagneteksten te schrijven en het inrichten van ruimtes. Daarnaast houd jij je ook bezig met de contentontwikkeling voor onze social media kanalen en website.

JOUW PROFIEL

  • Sterke conceptontwikkelingsvaardigheden
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bureau-ervaring is een pré
  • Je hebt talent voor schrijven en weet met tekst en beeld de klant te overtuigen
  • Je bent creatief, nauwkeurig en georganiseerd
  • Je bent een beelddenker en hebt gevoel voor styling
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Affiniteit met merkactivaties en de zakelijke evenementenbranche
  • Kennis van duurzaamheid is een pré
  • Je bent in het beziT van rijbewijs B
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 30 minuten van Nieuwegein

WIJ BIEDEN…

Een creatieve organisatie die continu in ontwikkeling is en graag pioniert. Je leert over duurzaamheid in de evenementenbranche en krijgt de mogelijkheid om concepten te bedenken die vervolgens tot leven komen. We bieden je een grote diversiteit aan projecten en verantwoordelijkheden, een unieke werkomgeving in de natuur op Fort de Batterijen en een enthousiast team. Dit uiteraard met een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring. Verder hebben we een collectieve zorgverzekering, reiskostenregeling en jaarlijks meerdere inspirerende en gezellige teamactiviteiten.

ENTHOUSIAST?

Ben jij een getalenteerde conceptontwikkelaar met oog voor detail en op zoek naar de leukste baan binnen de evenementenbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageren op deze vacature kan tot 3 januari via info@thegroundbreakers.nl t.a.v. Dhr M. Geerdes. We ontvangen graag je CV en iets waaruit je ervaring met conceptontwikkeling blijkt.