+123 456 678 890 info@mysite.com Main street 12

OPENING STATION MAASTRICHT

Het prachtige station Maastricht is na een restauratie van ruim twee jaar in volle glorie hersteld. In 1916 werd het monumentale station in gebruik genomen, maar vanwege de Eerste Wereldoorlog kwam er geen officiële opening. Nu het station volledig gerenoveerd is, kreeg The Groundbreakers van NS de opdracht om de officiële opening te bedenken en produceren. 

Om de monumentale hal met historische elementen in de spotlights te zetten, werd voor de openingshandeling gekozen voor een gracieuze tissue artieste. Na de spectaculaire act kreeg de stationsmanager symbolisch  de sleutel van station Maastricht overhandigd. Dit leverde een prachtig persbeeld op, passende bij de stijlvolle omgeving.

Door de restauratie zijn verborgen schatten zoals een bijzondere muurschildering, klok en fonteintje weer zichtbaar gemaakt voor reizigers. Ter ere van de opening is een speciale route in het station gecreëerd om deze schatten uit te lichten. Reizigers kunnen de QR code scannen bij deze schatten, waarna ze een middels een video meer leren over de geschiedenis van het gebouw. Reis terug in de tijd en beleef de historie van station Maastricht!

Categories
NS