+123 456 678 890 info@mysite.com Main street 12

RETAILLAND

Welkom in Retailland, het betoverende tropische eiland waar de NS Retail-tribe samenkomt voor een tweedaags personeelsfestival. We hebben de prachtige Werkspoorkathedraal in Utrecht omgetoverd tot de zomerse oase van Retailland. Bezoekers gingen op ontdekkingsreis langs alle magische plekken die een tropisch eiland te bieden heeft.

Bij binnenkomst werd je direct ondergedompeld in de sfeer door de klanken van een live didgeridoo-artiest, gevolgd door een indrukwekkende Haka-workshop. Eilandgasten konden genieten van onvergetelijke optredens en heerlijke versnaperingen vanuit een van de vele foodtrucks in de Lost City. In de Jungle gingen ze de uitdaging aan in een lasergamewedstrijd, dwars door bomen en aan lianen slingerende apen.

De Lagoon bood een magische ervaring waar bezoekers konden dobberen op het meer van ballenbakballen, terwijl ze genoten van drankjes vanuit de wijnbar. En tot slot dansten ze de laatste energie uit hun benen in de silent disco onderzeeër op het strand.

We kijken nog steeds met veel plezier terug op dit fantastische personeelsfeest op het tropische eiland Retailland. We waren even helemaal ‘Lost in Retailparadise’.

Categories
NS