Op Wereldboekendag organiseerden we voor Justdiggit de lancering van het kinderluisterboek ‘Van de Noordpool naar Nairobi’. Dit leuke kinderboek is voorgelezen door o.a. Henry van Loon, Sosha Duysker & Katja Schuurman en nu te beluisteren op Storytel.

Een koel avontuur

‘Van de Noordpool naar Nairobi’ is een optimistisch en grappig verhaal voor kinderen over de klimaatproblematiek. Reis mee met de hoofdpersonages op een spectaculair avontuur over de wereld, leer meer over klimaatverandering en ontdek hoe we samen kunnen werken om de aarde af te koelen!

Met humor én op begrijpelijke wijze kinderen bewust maken van de gevolgen van klimaatverandering. Ga er maar aan staan. Maar Yannick van de Velde en Bart van den Donker bewijzen met hun eerste kinderboek dat het kan!

Lanceringsevent

Tijdens het lanceringsevent op Fort de Batterijen kwamen de auteurs live voorlezen, werd naar Meneertje Santos gespeurd op het fortterrein, de dierenkennis met een leuke quiz getest en plantenpotjes kleurrijk versierd door de kinderen. Het was een zondag om niet snel te vergeten!


Meer weten over het luisterboek? Ga naar https://justdiggit.org/nl/nieuws/lancering-luisterboek/