+123 456 678 890 info@mysite.com Main street 12

The Groundbreakers: specialist in guerrilla marketing campagnes

Ben jij op zoek naar een manier om jouw bedrijf te laten opvallen in de massa? Dan ben je bij The Groundbreakers aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in guerrilla marketing: onconventionele en creatieve campagnes die jouw merk de aandacht geven die het verdient. Met onze out-of-the-box aanpak en jarenlange ervaring zorgen wij voor een unieke beleving voor jouw doelgroep.

The Groundbreakers: creatief bureau in Utrecht voor opvallende en duurzame merkactivaties

The Groundbreakers is een creatief bureau in Utrecht. Wij bedenken en produceren unieke experiences voor merken die willen opvallen en tegelijkertijd een positieve impact willen realiseren. Met onze unieke benadering helpen we bedrijven om een emotionele en betekenisvolle connectie te creëren met hun consumenten en zich te onderscheiden. Wij werken samen met onze klanten om hun merk op een waardevolle manier te laten opvallen en zo de marketing naar een nieuw niveau te tillen.

Wat is guerrilla marketing?

Guerrilla marketing is een geweldige manier om je bedrijf te laten opvallen en je merk te promoten. Het is een creatieve en onconventionele manier van adverteren die gebruik maakt van verrassende en onverwachte methoden om de aandacht van je doelgroep te trekken. Door slimme stunts en acties wordt je merk op een originele manier in de kijker gezet en blijft het langer hangen bij potentiële klanten. Het doel is om je doelgroep te verrassen, te boeien en aan te zetten tot actie. Guerrilla marketing kan worden ingezet in verschillende vormen, van street art tot interactieve installaties en kan zowel online als offline worden toegepast. Wil je op een opvallende manier reclame maken voor je bedrijf of product? Kies dan voor guerrilla marketing van de Groundbreakers en laat je merk opvallen tussen de massa! Om de marketingdoelen te bereiken, maken wij gebruik van de volgende middelen:

 

  • Brand experiences
  • Evenementen
  • PR & Media

 

Laat ons weten waar jouw bedrijf naar zoekt. Neem gerust contact op om de kansen en mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn merkactivaties?

Merkactivaties zijn een essentieel onderdeel van een succesvolle marketingstrategie. Het gaat om het opbouwen van een waardevolle en emotionele band tussen consumenten en een merk. Een band die zorgt voor loyale klanten en groeiende verkoop. Bij The Groundbreakers, een creatief bureau in Utrecht, zijn onderscheidende concepten het fundament van het werk. We brengen merken tot leven in een uniek concept dat perfect bij de brand identity en doelstellingen past. De concepten die we ontwikkelen, zijn brand experiences die de aandacht trekken, verrassen en de doelgroep activeren. Hierdoor helpen wij bedrijven om hun merk op een waardevolle manier op te laten vallen en een band op te bouwen met de consument, die leidt tot grote loyaliteit, media-bereik en verkoop. Dit doen wij door middel van:

 

  • Brand experiences
  • Evenementen
  • PR & Media

Benieuwd welke middelen interessant zijn voor jouw merk? Neem gerust contact op om de kansen en mogelijkheden te bespreken.

 

Waarom zet je guerrilla marketing in?

Steeds meer bedrijven kiezen voor guerrilla marketing om zo hun product of dienst in de bekendheid te brengen. We geven je een aantal redenen waarom:

  • Opvallen: guerrilla marketing zorgt ervoor dat je als bedrijf opvalt tussen de massa. Door een creatieve en onconventionele aanpak trek je de aandacht van potentiële klanten én blijf je ook echt hangen.
  • Waardevolle band: opvallen is één ding, maar het gaat er natuurlijk ook om dat de connectie die de consument legt met jouw merk waardevol is. Door creatieve experiences te creëren, met een duidelijke boodschap, bouwen we aan die belangrijke band tussen de consument en jouw merk.
  • Onderscheid je van de concurrentie: Ons team creëert unieke guerrilla-acties die passen bij de brand identity en doelstellingen van jouw bedrijf. We gaan voor maximale impact, waarbij interactie, beleving en creativiteit centraal staan. Met guerrilla marketing maak je écht het verschil en zorg je voor blijvende herinneringen bij jouw doelgroep.
  • Verhoging van de verkoop: uiteindelijk gaat het bij marketingactiviteiten erom dat het de verkoop van het product of de dienst aanwakkert. Door een positief beeld van het merk te creëren bij consumenten, worden meer aankopen gedaan en zal de loyaliteit van de consument toenemen. Wij zorgen voor blijvende impact.

Guerrilla marketing op de meest duurzame manier

Wil je opvallen en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij The Groundbreakers geloven we namelijk dat guerrilla marketing niet alleen creatief en verrassend moet zijn, maar ook duurzaam. Daarom bedenken en produceren we onze guerrilla-acties op de meest duurzame manier mogelijk. We maken gebruik van duurzame materialen, minimaliseren onze CO2-uitstoot en verminderen het gebruik van plastic. Alles wordt in-house geproduceerd, zodat we onze productie kunnen blijven verbeteren en onze guerrilla-acties steeds duurzamer kunnen maken. Op deze manier zorgen we niet alleen voor een blijvende indruk bij jouw doelgroep, maar dragen we ook ons steentje bij aan een groenere en betere wereld.

Merkbelevingen op de meest duurzame manier

The Groundbreakers draagt graag samen met jou bij aan een groenere wereld. Wij bedenken en produceren brand experiences op de meest duurzame manier. Daarnaast gaan we binnen onze projecten graag samen op zoek naar kansen om maatschappelijk een steentje bij te dragen. 

 

Door van het begin tot aan het einde van ons werkproces bewuste keuzes te maken, minimaliseren we de negatieve impact op milieu en maatschappij.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruiken van duurzame materialen, het minimaliseren van CO2 uitstoot en het verminderen van plastic gebruik. Doordat we alles in- house produceren, hebben we helder zicht op onze producties en kunnen we deze blijven verbeteren.

Merkbeleving

Bij The Groundbreakers geloven we dat een krachtige manier om jouw merk te activeren is door middel van onvergetelijke merkbelevingen. Creativiteit, interactie en beleving vormen de perfecte mix om jouw merk te laten opvallen en blijvend te laten hangen bij jouw doelgroep. We creëren unieke en op maat gemaakte concepten waarin het verhaal en de identiteit van jouw merk echt tot leven komen.

PR & Media

Onze merkbelevingen zorgen niet alleen voor buzz tijdens het evenement zelf, maar ook online. We maken gebruik van sterke copy en kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal om jouw verhaal zowel on- als offline te delen. Hiermee bereiken we niet alleen een groot publiek op social media, maar ook pers en andere relevante kanalen.

Evenementen

Een andere krachtige manier om jouw merk te versterken, is door het organiseren van evenementen die perfect aansluiten bij de identiteit van jouw merk. Of het nu gaat om een productlancering, creatieve opening, conferentie of personeelsfeest, bij The Groundbreakers creëren we evenementen waarbij bezoekers zich volledig onderdompelen in de waarden en identiteit van jouw merk. Zo ontstaat er een sterke band tussen jouw merk en de bezoeker die blijft hangen, ook lang na het evenement.

Get in touch

Samen impact maken? Neem contact met ons op!

Contact us

Fort de Batterijen
Overeindseweg 25A
3439 LP Nieuwegein

Follow us

idea-shield