Eventbranche brengt elk half jaar een magazine uit voor opdrachtgevers, bureaus en leveranciers die betrokken zijn bij de organisatie van events. Voor het eerste magazine van 2021 werd merkactivatiebureau The Groundbreakers geïnterviewd over de nieuwe werkwijze en groene ambities.

“Door de jaren heen heeft steeds een handje vol voorlopers de nieuwe koers bepaalt en alle voortekenen staan op groen: The Groundbreakers is zo’n voorloper. Want wat wil je nou als merk of bedrijf nog meer dan dat jouw merkactivatie zo groen en duurzaam mogelijk wordt neergezet?”

“Het bureau uit Nieuwegein durft en waagt de kraakheldere stap te zetten, maar daagt ook uit. ‘Voor ons is het de juiste beslissing in een proces. Wij bouwden al zelf decors en recycleden veel materiaal. Maar nu gaat het om de hele keten. Duurzaam inkopen, duurzame leveranciers erbij vinden, steeds weer duurzaam maatwerk.”

Het interview is nu in het Eventbranche magazine te lezen en online via: https://www.evenementorganiseren.nl/artikel/duurzaam-organiseren-dit-is-het-eerste-groene-merkactivatiebureau-1619.html