+123 456 678 890 info@mysite.com Main street 12

DIG IN

De aarde warmt steeds sneller op en de gevolgen daarvan worden steeds vaker merkbaar. Justdiggit vindt het de hoogste tijd om het tij te keren en wil ervoor zorgen dat de wereldwijde temperatuurstijging onder de 2°C blijft. Als we de aarde namelijk kunnen opwarmen, is het ook mogelijk om deze te laten afkoelen.

Om aandacht te vragen voor het klimaat lanceerde Justdiggit een innovatieve campagne. Een interactieve fundraising experience bracht mensen in beweging om klimaatverandering tegen te gaan. Beweeg, dans en zwaai met je armen om zo op de interactieve zuilen een boom te laten groeien. Vervolgens kon 1 euro gedoneerd worden, waarna de digitale schermen een realtime bedankbericht toonden. Deze impactvolle campagne heeft bezoekers letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht om klimaatverandering tegen te gaan.

Om de campagne te activeren en extra awareness te creëren, werd The Groundbreakers ingeschakeld. Soms zijn de simpelste ideeën de meest effectieve, zo ook hier. We plaatsten een opvallende setting met aarde onder het iconische Bollendak van Hoog Catharijne. Want zoals Justdiggit het zegt: ‘This is the decade of doing. Dig in’

Meer weten over de missie van Justdiggit? Lees hier ons inspiratieartikel over hen.

Categories