+123 456 678 890 info@mysite.com Main street 12

HOOG CATHARIJNE 50 JAAR

Vijftig jaar geleden opende prinses Beatrix destijds het grootste overdekte winkelcentrum van Europa: Hoog Catharijne. Dat betekent dat Hoog Catharijne haar vijftigste verjaardag vierde in de zomer van 2023. Deze bijzondere mijlpaal moest natuurlijk groots gevierd worden. Al meer dan tien jaar produceert The Groundbreakers events voor Hoog Catharijne en we vonden het dan ook ook heel tof dat we de pitch voor dit speciale project wonnen en het jubileumprogramma van drie maanden mochten organiseren.

Voor het 50-jarig bestaan ontwikkelden we de jubileumcampagne ‘The Mall For Us All’. Met deze campagne willen we de plek Hoog Catharijne een gezicht geven en samen met haar bezoekers 50 jaar aan herinneringen vieren. Het zijn de mensen die plek maken en daarom zijn het de bezoekers van Hoog Catharijne die op de campagne-uitingen door heel Utrecht en omstreken shinen. Op billboards, abri’s, mupi’s, digitale schermen en verschillende bladen en kranten werd de campagne groots gecommuniceerd. 

Gedurende het jubileumprogramma organiseerden we meerdere activiteiten en evenementen om het jubileum te vieren in de stad. Zo reisde een levensgrote Shop-up Bag door de Utrechtse parken. Op deze opvallende shopper was het jubileumprogramma te lezen. In het winkelcentrum zelf is het jubileum zichtbaar door de kleurrijke confetti explosie onder hete Bollendak en de vrolijke Shareable Cake die verleid tot het maken van leuke foto’s of video’s. De vijftigste verjaardag van Hoog Catharijne kan niemand ontgaan zijn! 

Categories