+123 456 678 890 info@mysite.com Main street 12

LANCERING AUDIOBOEK

Justdiggit, de non-profitorganisatie die de opwarming van de aarde bestrijdt door o.a Afrika te vergroenen, heeft een missie: mensen wereldwijd inspireren en motiveren om deel te nemen aan dit vergroeningsinitiatief. En wie leren er nu beter dan de jongsten onder ons?

Daarom lanceerden zij op Wereldboekendag het kinderluisterboek ‘Van de Noordpool naar Nairobi’. Dit geweldige en informatieve boek, ingesproken door stemmen zoals Henry van Loon, Sosha Duysker en Katja Schuurman, vertelt een optimistisch en grappig verhaal dat kinderen bewust maakt van de klimaatproblematiek en hoe we samen kunnen werken om de aarde af te koelen.

De lancering van dit audioboek verdiende een bijzonder evenement, en daar kwam The Groundbreakers om de hoek kijken. Het evenement vond plaats op de passende locatie, fort de Batterijen, midden in het groen. Het was een memorabele zondag waar auteurs live voorlazen, er een zoektocht werd georganiseerd naar hoofdpersonage Meneertje Santos, dierenkennis werd getest en er plantenpotjes werden versierd met de kleurrijkste motieven.

Er werd gespeeld, gedanst, gelachen en zelfs de allerkleinsten werden geïnspireerd en gemotiveerd. Want jong geleerd, is nu eenmaal oud gedaan. Samen strijden we tegen de opwarming van de aarde!

Meer weten over de missie van Justdiggit? Lees hier ons inspiratieartikel over hen.

Categories